Predané
Popis nehnuteľnosti

NOVÁ CENA: 3-izbový byt po rekonštrukcii s balkónom vo VK

Byt Predané - Veľký Krtíš

Ponúkam na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt s balkónom a neprechodnými izbami vo vynikajúcej lokalite širšieho centra mesta Veľký Krtíš – Ulica P. O. Hviezdoslava. Jedná sa o momentálne jediný 3-izbový zrekonštruovaný byt ponúkaný na predaj priamo v tejto obľúbenej lokalite.

Byt prešiel celkovou rekonštrukciou ktorá obsiahla inštaláciu nových kvalitných plastových okien, vymurovanie nového atypického bytového jadra, nové elektrické a vodovodné rozvody v celom byte, zníženie stropu sadrokartónom s priestorom na inštaláciu bodového osvetlenia, celý byt bol vystierkovaný a vymaľovaný. Obrovskou výhodou bytu je predaj v štádiu holo bytu – tak ako vidieť na foto, nový majiteľ má priestor na dokončenie finálnych úprav do štandardu podľa vlastných predstáv (obklady, dlažba, sanita, podlahy, dvere a kuchynská linka).

Priestorové usporiadanie bytu je veľmi dobre riešené, v rámci rekonštrukcie bola pozmenená dispozícia kuchyne a bytového jadra, v kuchyni je možné umiestniť menší jedálenský stôl.
Z chodby sa vchádza do sociálneho zázemia, kuchyne aj izieb. Obývačka je veľmi priestranná s možnosťou variabilne nakombinovať nábytok a zariadenie. Z okien je výhľad do vnútrobloku plného zelene. Orientácia bytu je na obe strany, je celodenne presvetlený. Z obývačky je východ na priestranný balkón. V bytovom dome je zavedená prípojka internetu a televízie s možnosťou napojenia na ľubovoľného operátora. K bytu patrí aj pivničná kobka umiestnená na prízemí bytového domu.

Celý bytový dom bol v minulosti kompletne modernizovaný, zateplený a vymaľovaný. Rekonštrukciou prešli aj spoločné priestory bytového domu. Vstup do spoločných priestorov je uzamknutý na čip, dnu sa dostanú len majitelia a nájomníci bytov. Vedľa bytového domu sa nachádza bezplatné parkovisko s možnosťou vyhradenia vlastného parkovacieho miesta a zaparkovať je tiež možné v bezprostrednej blízkosti na ulici, či pri okolitých činžiakoch.

V okolí je množstvo zelene, neďaleko bytového domu je vytvorená relaxačná zóna so zázemím pre najmenších členov rodiny. V bytovom dome bývajú len slušní susedia, lokalita je tichá a bezpečná. V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, nemocnica, potraviny, reštaurácia, kaviarne, lekárne a lekári. Do centra mesta sa pešo dostanete za 10 minút.

Byt je v osobnom vlastníctve, bez tiarch, kúpou ihneď voľný. Celkové mesačné náklady na byt sú cca 120€. Kúpa a financovanie nehnuteľnosti je možné hotovosťou alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru. S vybavením úveru viem v prípade potreby pomôcť.

V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte telefonicky, na SMS a emaily nereagujem.

PÔVODNÁ CENA: 63.000 €
ZĽAVA 5.000 €
NOVÁ CENA 58.000 € platí pri kúpe (rezervácii bytu) do 4.9.2024

Vlastnosti nehnuteľnosti
  • Byt
  • Balkón / loggia / terasa
  • Centrum mesta
  • Ihneď voľný na nasťahovanie
  • Kompletná rekonštrukcia
  • Možný platobný plán / hypotéka