Predané
Popis nehnuteľnosti

Veľký 1-izbový byt v Hnúšti

Dom Predané - Hnúšťa

Ponúkame na predaj 1-izbový, čiastočne zrekonštruovaný byt v Hnúšti, m.č. Likier okres Rimavská Sobota.

Byt o rozlohe 41 m2 pozostáva z priestrannej samostatnej obytnej izby, veľkej kuchyne, chodby, kúpeľne a toalety. Pivničná kobka je umiestnená na prízemí bytového domu.

Čiastočnou rekonštrukciou prešli spoločné priestory, na byte sú vymenené plastové okná, nová kuchynská linka a plynový sporák. Jadro bytu je umakartové, podlahy sú laminátové (plávajúca podlaha) v kombinácii s linoleom. Byt je maximálne zachovalý, pripravený na okamžité užívanie prípadne na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Kúrenie je ústredné, teplovodné, na radiátoroch sú inštalované merače spotreby. V byte je zavedený optický prívod internetu s možnosťou káblovej / internetovej televízie. Okolie bytového domu je kľudné, s krásnym výhľadom. V okolí nie je problém s neprispôsobivými susedmi, pred bytovým domom je dostatok parkovacích miest.

Mesačné režijné náklady na byt sú cca 100€, ponúkaná nehnuteľnosť je bez tiarch, možná kúpa platbou v hotovosti (prevodom), prípadne prostredníctvom hypotekárneho úveru. Byt sa predáva nezariadený, v prípade záujmu je možné za doplatok ponechať novému majiteľovi aj kompletné zariadenie, nábytok a spotrebiče umiestnené v byte.

Neďaleko bytového domu sa nachádza malá predajňa potravín ako aj hypermarket Tesco, nemocnica a čerpacia stanica Slovnaft. Do centra Hnúšte sa dostanete autom za 3 minúty, do centra Rimavskej Soboty za 15 minút.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis advokátskej kancelárie. V prípade, ak máte záujem o financovanie kúpy tejto nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru, tento Vám vybaví náš hypotekárny špecialista ako bonus ZADARMO.

Máte záujem vedieť VIAC? Ozvite sa nám na telefónne číslo 0918 388 888, radi Vám túto exkluzívnu nehnuteľnosť predstavíme osobne.

© Copyright QUICKREAL – Fotografie, obrázky, videá a texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti QUICKREAL group s.r.o.

Vlastnosti nehnuteľnosti
  • Dom
  • Kompletné zariadenie v cene
  • Centrum mesta